Musiikkiteemaiset kolikkopelit

Kolikkopelit eivät ole pelkästään visuaalista viihdettä, vaan tärkeää on myös miltä kolikkopeli kuulostaa. Ääniefektien lisäksi myös musiikki nostaa pelaamiskokemuksen uudelle tasolle. Joskus musiikki on koko kolikkopelin teemana: Soittimet, artistit ja nuotit vilisevät näytöllä luoden aivan omanlaisensa tunnelman, joka nostaa arjen ja loman aivan omanlaisiinsa musikaalisiin korkeuksiin. Ja mahdolliset rahavoitothan piristävät aina pelailijan päivää. Alla muutama musiikkiteemainen kolikkopeli, joita kannattaa ehdottomasti testata.

Conga beat

Rahavoittoja afrikkalaisten rumpujen tahtiin. Joskus vaan haluaa päästä pois arkisesta harmaudesta aurinkoon ja lämpimään. Tämän pelin avulla ongelma on ratkaistu. Hetkeksi bongorummut ja afrikkalaiset naamiot vievät ajatukset päiväntasaajan kuumaan Afrikkaan. Tuurin ollessa mukana myös mahdolliset matkarahat kaukomaille on pian tienattu. Haaveita hellivä peli eksotiikkaa kaipaaville!

Elvis the King lives!

Ei kai ole mikään ihme, että Elviskin on saatu tähdittämään kolikkopeliä?

Elvis elää – ainakin tässä kolikkopelissä, joka saa jokaisen rock’n roll -fanin lanteet keinumaan. Kuninkaan parhaita kappaleita kuullaan pelin taustalla ja vinyylilevyt, jukebox-bonuspeli sekä itse valkoiseen pukeutunut kimaltava Vegas-Elvis luovat sellaisen rock-fiiliksen, että pulisongit kasvavat sukupuolesta riippumatta. Takuuvarmaa isoa viihdettä ameriikan malliin. Bootsit jalkaan ja pelaamaan!

Guns N Roses

Pidätkö astetta tuoreemmasta rock-meiningistä? Ei hätää, Guns N Roses tuo kasari- ja ysäritunnelmaa niistä ajoista nostalgoiville rockpapoille ja -tädeille. Uudet fanit ovat myös tervetulleita tämän mainion kolikkopelin pariin, sillä tämä peli koukuttaa musiikillaan tehokkaasti myös uudet tulokkaat. Sukkahousut eivät ole pakolliset!

DJ Wild

DJ wild -kolikkopeli tuo bileet puhelimeesi, läppäriisi, tablettiisi tai mihin tahansa laitteeseen jota käytät pelaamiseen. Konemusiikin pauhatessa ja jalkojen liikkuessa rytmin tahtiin iloinen mieli valtaa pelaajan. Värikkyys, hyvä meininki ja tempaava rytmi –nämä tekevät DJ wild -pelistä kokemuksen, jota haluaa lisää. Bileet pystyyn!

Kunniamaininnat

Jimi Hendrix

Tässä pelissä kitara raikaa siihen malliin, että kyllähän siitä väkisinkin innostuu. Itse pelin tähtikin välillä innostuu voitoista sen verran rajusti, että persoonallinen kokemus on taattu.

The Phantom of the Opera

Oopperan kummituksen klassiseen ilmapiiriin on ilo laskeutua elokuvaversiosta tuttujen näyttelijöiden kuvien pyöriessä ruudulla. Tätä peliä pelatessaan tuntee itsensä sivistyneeksi taiteentukijaksi. Punaviinilasi käteen ja pelaamaan!